Advies

Heeft u een lunchroom, restaurant, cateraar, bakkerij, een speciaalzaak of een supermarkt en intentie om de unieke heerlijkheden van Sallazinos patisserie in uw assortiment op te nemen? Neem dan contact met ons op! Bel ons via onderstaande telefoonnummers of vul het contactformulier in!

Said: 0622522516
België – Wilrijk, Hallim; 0467069514
Jacqueline: 0626708000

Contact

Onze passie

Sallazinos is een trendsetter als het gaat om bijzondere lekkernijen, waarbij we bewust kiezen voor een originele en authentieke receptuur voor de echte fijnproevers.

We introduceren als eerste in Nederland en België bepaalde lekkernijen op grote schaal, waar u als ondernemer naar uw relaties, klanten of medewerkers het verschil mee maakt.

Banqueting

Bent u verantwoordelijk voor de banqueting in een cateringbedrijf, hotel of congrescentrum? Kies dan zeker ook voor het assortiment van Sallazinos patisserie. Uw gasten zullen extra genieten van de bijzondere lekkernijen en associëren uw etablissement voortaan met werelds genieten! 

Sallazions patisserie levert aan elk gezelschap ongeacht de grootte, van lekkers bij de koffie tot uitgebreide lunch of een feestelijke bijeenkomst.

Winkelpromotie

Sallazinos patisserie biedt supermarkten, bakkerijen, speciaalzaken en andere bedrijven graag de mogelijkheid onze heerlijke lekkernijen op te nemen in jouw assortiment. Daarbij zijn bij ons ook verschillende soorten promotiemateriaal te krijgen. Wilt u bijvoorbeeld onze heerlijke chebakia aanbieden? Dan kunnen wij u onder andere flyers en posters aanbieden, ander promotiemateriaal is mogelijk in overleg.

De beste
kwaliteit

 

Unieke
gebakjes en koek

 

Ambachtelijk
gemaakt

 

Vragen?