Bij Sallazinos Patisserie zijn we continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van assortiment. Zo proberen wij altijd het beste en meest uitgebreide assortiment te leveren. Daarom zijn we trots dat we een nieuw koekje in ons assortiment hebben: de Salima Cocos!

De Salima Cocos is onze nieuwste aanwinst in onze lijn Salima koekjes. Deze heerlijke koekjes zijn net wat anders dan onze andere Salima koekjes. De Salima Cocos is namelijk gevuld met abrikozenconfituur en bestrooid met 100% natuurlijke cocos. Deze mooie combinatie zorgt voor een heerlijke, unieke smaak die het zoet en friszuur met elkaar combineert tot een overheerlijke lekkernij.

Andere Salima’s dan de Salima Cocos?

Onze andere Salima koekjes zitten natuurlijk ook nog steeds in het assortiment. Deze koekjes combineren de heerlijke, zoete smaak van vanille met noten als amandel, walnoot en chocolade. Door de toevoeging van oranjebloesemwater en anijs krijgen de koekjes een frisse, Mediterrane smaak.

Onze Salima koekjes vind je ook in onze Assorti Vanille koekjes mix. Hierin verwerken wij al onze Salima koekjes: de Salima amandel, walnoot, en special vind je terug in de doos van 350 gram en 1000 gram, de Salima Cocos vind je alleen in de mix van 1000 gram. Wil je meer weten over al onze Assorti mix dozen? In onze laatste blog hebben we uitgelegd welke koekjes je in onze verschillende Assorti mix dozen vindt.

Over Sallazinos

Sallazinos Patisserie maakt traditionele lekkernijen uit diverse werelddelen voor iedereen toegankelijk. We werken met de lekkerste kruiden, specerijen en meer verse ingrediënten, zodat wij geweldige producten van hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ben je benieuwd geworden naar onze producten? Neem dan gauw een kijkje bij onze Marokkaanse koekjes of onze Mediterraanse lekkernijen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *