Sallazinos Patisserie heeft ontzettend veel soorten heerlijke koekjes. Wie veel verschillende lekkernijen van Sallazinos wilt hebben, kan het beste kiezen voor een van onze Assorti mix dozen. Deze bevatten veel kleinere porties van een aantal verschillende soorten koekjes. Maar welke verschillende Assorti dozen zijn er allemaal? En wat zit er allemaal in? Dat bekijken we in deze blog.

Assorti mix vanille 350 g

Onze Assorti mix vanille doos is voor de echte vanilleliefhebber. In deze mooie mix zitten twee soorten koekjes: de Salima in de varianten walnoot en amandel. De Salima zijn onze vanillekoekjes. Elke salima bereiden wij volgens ons eigen, unieke recept met onder meer anijs en extra oranjebloesemwater. Daarnaast verrijken we de smaak met wat noten. Afhankelijk van de variant kan dat walnoot, amandel of chocolade zijn.

Assorti mix amandelkoekjes 250 g

Onze Assorti mix amandelkoekjes doos is voor de mensen die van amandel houden. Deze mix bestaat uit drie soorten koekjes. In de Assorti mix amandel vind je onze Dilara, Louiza amandel en Dounia terug.

De Dilara-koekjes zijn onze Ghriba. Deze heerlijke, zoete koekjes danken hun fijne smaak aan de unieke combinatie van ingrediënten. Fijngemalen amandelen en sesam vormen de basis van onze Dilara. Dit fijngemalen mengsel wordt daarna gemixt met kaneel, kokos en poedersuiker.

De Louiza amandel zijn heerlijke, knapperige amandelkoekjes. Deze koekjes vullen wij met amandelspijs met extra oranjebloesemwater. Om de koekjes extra knapperig en ‘amandelig’ te maken, omhullen we ze nog met geroosterd amandelschaafsel. Met een garnering van kersenjam zorgen we voor een extra smaaklaag.

De Dounia zijn onze Focas. Onze dounia lijken hele simpele, ‘standaard’ koekjes, maar dat zijn ze niet. Door de toevoeging van veel amandelen en onder meer vanille en venkel krijgt dit koekje niet alleen een zoete, maar ook een frisse smaak.

Special mix XL

In onze Special mix XL vind je onder meer de eerdergenoemde Dounia en Louiza amandel terug. Er zitten echter ook koekjes in die we hier nog niet hebben behandeld: de Louiza, niet te verwarren met de zojuist genoemde Louiza amandel, en de Amirah.

De Louiza zijn onze interpretatie van de Mlouza. Deze koekjes worden gevuld met amandelspijs met extra oranjebloesemwater. Voor onze Louiza voegen we aan dit mengsel echter ook verse citroenrasp toe, waardoor het geheel een frissere smaak krijgt. Daarnaast verwerken wij ook geschuimd eiwit in deze koekjes.

De Amirah is ons gazellehoorntje: Deze is gevuld met amandelspijs gemixt met oranjebloesemwater en gebakken met 100% roomboter. Hierdoor krijgen de koekjes een natuurlijke, zoete en volle smaak. Het gazellehoorntje is een van de bekendste koekjes van Marokko.

XL mix Cadeau assortiment 800 gram

Onze XL mix Cadeau assortiment is een verzameling van onze lekkerste koekjes. In deze doos vind je veel verschillende soorten koekjes, zoals de Louiza amandel, de Amirah, de Dounia en de Dilara. Door het grote aantal verschillende soorten koekjes is deze mix ook ideaal als cadeautje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *