Contact

Heeft u vragen over ons assortiment of onze levering of wilt u een speciale bestelling maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Mailen kan naar onderstaand e-mailadres, of u kunt gebruikmaken van het contactformulier.

info@sallazinospatisserie.nl
Mint

Vragen?

Telefoonnummer

Bellen met Said
Bereikbaar: 06 225 225 16

Emailen

Emailen

info@sallazinospatisserie.nl

Adresgegevens

Bezoekadres

Elftweg 12 Raamsdonksveer

Oostersche-lampen-1

Veelgestelde vragen

Staat jou vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op via het bovenstaande formulier.

Kan ik bij jullie ook speciaal gebak bestellen allergenenvrij?

Helaas hebben wij allergenen vrij gebak nog niet standaard. Indien u het contactformulier invult dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik bij jullie ook afhalen?

Dat kan zeker. Indien u aangeeft bij uw bestelling wanneer u het af wilt halen zorgen wij ervoor dat uw bestelling klaar staat.

Wat is de levertijd als ik online bestel?

Heeft u vandaag een product bij ons besteld, dan is het de volgende werkdag al in huis. Indien u een spoedbestelling heeft dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

In welke regio’s bezorgen wij onze producten?

Noord-Holland tot Amsterdam, Zuid-Holland,
Noord-Brabant, Utrecht & Gelderland

Bij welke winkels kan ik jullie Marokkaanse lekkernijen kopen?

In verschillende speciaalzaken worden onze producten verkocht. Wij werken eraan om dit zo spoedig mogelijk op onze website te zetten. Indien u het contactformulier invult kunnen wij voor u nagaan wat het dichtstbijzijnde verkooppunt is.

Kan ik bij jullie ook een speciale taart bestellen voor een bruiloft of andere gelegenheid?

Dat is zeker mogelijk. Als u het contactformulier op onze website invult met uw wensen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u verder nog andere vragen?

Dan kunt u ons ook altijd bereiken via dit telefoonnummer: 06 225 225 16 of een mail sturen naar info@sallazinospatisserie.nl