Specialist op het gebied van Sweet Catering

Of een bedrijf of organisatie een beroerd of succesvol jaar heeft, het is altijd gewaardeerd om uw medewerkers te bedanken voor de inzet.

Zakenrelaties waarderen het altijd enorm als er een moment stil gestaan wordt bij een mijlpaal of productlancering. Sallazinos Patisserie zorgt graag voor de verassende factor om een blijvende indruk op uw klant te maken. 

Feestje?

Iets te vieren in het bedrijf of organisatie, een grote opdracht, een verjaardag of jubileum, Sallazinos Patisserie maakt unieke taarten met uw logo of foto zodat u een professionele indruk achter kunt laten. Desgewenst zorgt onze cake designer voor een extra personal touch!

Contact opnemen

Sweet Catering

Naast een unieke taart kunt u het geheel een extra feestelijke sfeer geven met Sallazinos Patisserie Sweet Tables op locatie. We verzorgen dan nog meer lekkers van heerlijke hapjes en koekjes aangepast aan de speciale gelegenheid des gewenst inclusief table styling, presentatie, etageres, taartenplateaus en standaarden. 

Bedankjes!

Sallazinos Patisserie, lekkernijen, koekjes, cupcakes en macarons kunnen extra persoonlijk worden gemaakt door ze individueel door ons te laten verpakken met een bedank kaartje en strikje. De ideale traktatie!

Bedrijfstaarten en/of lekkernijen door ons laten maken en verzorgen. Neem dan contact met ons op!